Cosmetica

 

Oferim o gama variata de tratamente faciale care sa satisfaca nevoile fiecarui tip de ten.

Tenul gras si acneic este intalnit la 90% dintre adolescenti, 50% dintre femeile adulte si 25% din barbati, este caracterizat printr –o piele groasa si rezistenta, aspect lucios, datorat excesului de sebum, pori dilatati, comedoane, exces de secretie sebacee.

Protocolul de tratament: demachiere, tonifiere, vapozon sau  masca termoactiva, extractii, masca calmanta, crema de final

Tenul pigmentat este tratat cu o linie de albire a tenului care confera luminozitate, incetineste procesul de melanogeneza cauzat de razele uv.

Protocol de tratament: demachiere, tonifiere, peeling de albire, extractii daca este cazul,concentrat activ cu vit C, B3, masca de albire, masaj, crema de final cu protectie uv.

Tenul normal si mixt este tenul care are un aspect normal in afara zonei nasului, fruntii, barbiei.

Protocol de tratament: demachiere, tonifiere, peeling, vapozon, curatare, masaj tonifiere, masca plastifianta sau cremoasa care confera fermitate, hidratare si elasticitate.

Tratament pentru hidratare intensiva este potrivit atat tenurilor normale cat si uscate, scopul produselor folosite este sa stimuleze Factorul Natural de Hidratatare si sa consolideze bariera epidermica. Tratamentul se poate face la 7-10 zile.

Protocol de tratament: demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, curatare (daca este cazul), masca plastifianta, concentrat hidratant, masaj, crema de final.

Tratament pentru tenul matur este potrivit tenurilor care si –au pierdut fermitatea si tonusul, tenurilor cu riduri fine sau adânci. In ajutorul clientelor venim cu tratamente care au efect similar botoxului de estompare si reducere a ridurilor, tratamente cu substante active extrase din celule stem vegetale, tratamente anti-age pe baza de colagen.

Peeling chimic si hidratare are in compozitie Acidul Glicolic ce garanteaza o piele mai neteda si mai fina, cu un aspect mai tanar.

Microdermabraziunea este folosita pe orice tip de ten, indiferent de vârsta, imbunatateste aspectul tenului, amelioreaza imperfectiunile cauzate de acnee, imbatrânire, expunerea la soare.